troutskin

troutskin

fredag 9 maj 2014

Facebook!! Både bra och anus!!

Eftersom man är en inbiten flugfiskare så är man ju givetvis medlem i diverse fb-sidor som handlar om fiske. Jag har lärt känna många flugfiske entusiaster via fb och har även träffat många utav er!!!.

Det har alltid varit en god ton och respekt för varandra i dessa grupper. Men det finns en lite grupp C&R ivrare som går fram som bulldozers och hackar sönder andras inlägg så fort det visas en död fisk.
Vad tjänar det till att skrämma skiten ur folk som är jätteglada över sin fångst?? Tror ni att unga sportfiske entusiaster har lust att fortsätta att lägga upp bilder och dela med sig av sina äventyr vid vattnet när man riskerar att bli malen i slamsor bara för att man la upp en bild på en död fisk.

TROR INTE DET!!

Man måste faktiskt tänka lite längre än vad näsan når. Vi vet ingenting om sportfiskaren som lägger upp bilderna på boken. Vi kanske är det enda vänner som de känner någon som helst gemenskap med, en fristad. vad vet jag!!

Naturligtvis ska vi prata om C&R och vad som är bra och dåligt med det. Men inte på det viset som har förekommit. Många utav oss har reagerat och sagt ifrån när det kommer till den aggressiva tonen.
Så nu slutar vi upp med det och börjar respekterar varandras olikheter!!.

Ja jag tar upp fisk jag med, men bara så det blir till en middag!! Resten åker tillbaka i vattnet efter varsamt hanterande.

Tack för ordet.

Skitfiske på er så hörs vi!!

//Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar