troutskin

troutskin

onsdag 25 april 2012

Unnåns Flugfiskegille

Onsdagar och Söndagar = Flugbindarträffar, så e det med det. Och ikväll var det dax igen att träffa gubbarna för lite flugbinderi och en massa skitsnack. Det är alltid lika trevligt att träffa dem, man kanske inte binder så många flugor under kvällen, men det är bara skönt att få komma bort lite och snacka.

                                                                  

Det roliga i det hela är att det kommer så många och att det verkar som att det har varit ett uppdämt behov att få träffas och binda flugor. Det har krypigt fram folk från nästa vart enda sten runt Orsasjön som är intresserade av flugfiske.
 Något som är riktigt trevligt det är att vi lär varanndra nya flugmönster,bindtekniker m.m. eller ger tips om olika fiskevatten som är värt ett besök. Vi har även varit inne på lite entomologi och det är klar intressant, det ger en helt annan dimension på flugbindning och flugfiske.

Idag så har jag lyckats med bedriften att binda ihop sex styckena rackelhane liknande fluga i stl:16 i färgerna: Oliv,gul,svart och brun med en vit polyvinge. det ska bli intressant och se hur det fiskar i sommar. Ska bli spännande.

Skitfiske på er så hörs vi.

//Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar