troutskin

troutskin

torsdag 18 juli 2013

Ammarnäs 2013 Dag 4 Tjulån/Vindelälven


Dagen började bra,solsken och varmt. Det var så varm att en liten svättpärla uppenbarade sig på flinten. Det blev en kortare tur vid "båten" och nedströmms denna. Det blev  ett par styckna harr på 40cm som max.

Efter lunch och middagslur begav sig en del utav oss till vindelälven. Två av oss  stannade till vid holmarna och jag och en kompis for till Järnforsen. Gubbarna som stannade till vid Holmarna hade ett retfullt fiske, ni vet då man inte riktigt når fram till fisken, lite retfullt. Jag och fiskebrodern Fredrik hade ett bra men svårflirtat fiske. Storöringen var icke närvarande med det var harren. Freddan(inte jag) fick en harr på 51 cm. Det var mycket grov harr som var uppe och vakade. Som vi slet och byte flugor för att få dem att ta, men icke. Till sist fick Freddan(inte jag)  kvällen stor hugg, så gick tafsen av. Jag vill inte skriva de ord som skreks ut. 

Samman fattningsvis kan man säga att hittils har jag inte haft någon större tur med fisket. men helt ok. Men så är det, man kan inte alltid ha turen med sig. Men gött har vi. Nu väntar Kradsele och Övreforsen.

Skit fiske på er så hörs vi

//Fredrik

3 kommentarer:

  1. Får väl hoppas på bättre tur när jag kommer upp på söndag, ha det gott och skitfiske på er./Michael Sjöbring

    SvaraRadera
  2. Sune Westberg18 juli 2013 18:00

    Trevligt att läsa om er fisketur! Planerar att fiska Ammarnäs de avslutande dagarna på säsongen i år, typ 11-15 september. Skitfiske på er!
    Hälsn. Sune Westberg

    SvaraRadera